SAP Finug Hosted by Digital Workforce 16.6.2020

Kuinka parannat dramaattisesti SAPin käytettävyyttä?

Webinaari tiistaina 16.6. klo 11:00─11:45

Tule mukaan seuraavaan webinaariimme kuulemaan, miten voit parantaa dramaattisesti tehokkuutta SAPin käytössä ja mitä hyötyjä organisaatiosi voi saavuttaa RPA:n avulla. Tämä webinaari sopii erityisesti liiketoiminnan kehittäjille ja liiketoiminnasta vastaaville henkilöille. Ilmoittaudu tästä tai alla olevasta painikkeesta.

Ohjelmistorobotiikka (RPA, Robotic Process Automation) on jo arkipäivää monissa yrityksissä ja sen avulla on voitu automatisoida kymmeniä, joissain tapauksissa jopa satoja erilaisia rutiinitöitä sekä prosesseja. Nyt RPA:ta voidaan hyödyntää myös SAP-ympäristöissä, mikä mahdollistaa merkittäviä hyötyjä sekä yksittäisten työtehtävien kohdalla että koko liiketoiminnan näkökulmasta. Digital Workforcen uuden työkalun SAP Automation Creatorin avulla voidaankin tehdä enemmän ja nopeammin asioita SAP-ympäristöissä kuin koskaan aiemmin: SAP Automation Creatorin avulla SAP-automaatioiden tekemiseen käytetty aika vähenee jopa 50-90%.

SAP Automation Creator mahdollistaa myös täysin uudenlaisen lähestymistavan SAP-automaatioihin: palvelumme muuntaa SAP-ympäristössä tehdyt makronauhoitukset Blue Prism -prosesseiksi. Täysin kustomoidun automaation sijaan voidaan hyödyntää jo SAP-ympäristössä tehtyjä toimenpiteitä, jolloin itse automaation kehittämisestä tulee huomattavasti tehokkaampaa ja nopeampaa. Kun automaatiot tehdään SAP-yhteensopivasti sekä kehityksen ylläpitoa ja uudelleenkäyttöä tukien, voidaan myös kustannuksia alentaa huomattavasti.

Keskustelussa esillä muun muassa:

  • Mitä RPA on ja mitkä ovat sen hyödyt?
  • Miksi RPA ja SAP hyötyvät toisistaan?
  • Mihin SAP Automation Creator -työkalua voidaan hyödyntää?
  • Demo: miten SAP Automation Creator toimii käytännössä

Puhujat:

TOM SANDELL
Sales Manager, Digital Workforce

Tom on aloittanut tämän vuoden alussa Digital Workforcella ja vastaa mm. Suomen maayhtiön asiakkuuksista ja yhtiön kasvutavoitteista. Tom toimi aiemmin SAP-konsultointiyritys Headstart:ssa myyntijohtajana sekä yrityskaupan jälkeen Sofigatella pääasiallisena fokus- ja vastuualueenaan isojen asiakkaiden ERP-transformaatiot mm. SAP ECC- ja SAP S/4HANA -ratkaisujen alueella.

KARLI KALPALA
Head of Implementation Services, Digital Workforce

Karli johtaa automaatioiden implementointiliiketoimintaa Digital Workforcella. Karlin johtama liiketoiminta vapauttaa asiakkaidemme aikaa ja resursseja rutiininomaisista töistä merkityksellisemmän työn tekemiseen paikallisten asiantuntijatiimien kautta kaikissa Digital Workforcen toimintamaissa. Karlilla on vahva tausta konsultoinnista ja hänen intohimonsa on asiakkaiden menestyksen aikaanaaminen.

    Hosted by Digital Workforce -webinaari on suunnattu Finug käyttäjä-jäsenille. Osallistujatiedot luovutetaan yhteistyökumppanin (Digital Workforce Services Oy) käyttöön, jotta webinaariin osallistuminen voidaan järjestää.

    Digital Workforce logo