SAP Finug SyysSeminaari

25.10.2018 | Scandic Marina Congress Center
Tekoäly, koneoppiminen, apitalous ja digitalisaatio ovat SAP:n lisäksi pääosassa, kun Scandic Marina Congress Center Katajanokalla täyttyy SAP -ekosysteemin ympärillä toimivista päättäjistä ja osaajista. Koko päivän kestävä seminaari tarjoaa osallistujilleen huippupuhujia, kumppaninäyttelyn, workshopeja, SAP Quality Awards 2018 -palkitsemiset ja viihdyttävän iltatilaisuuden.

#SyysSeminaari2018   #SAPFinug

OsallistuTule kumppaniksi

SYYSSEMINAARIN ALKUUN

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Puhujat

SAP Finug ylpeänä esittää

Antti Merilehto KEYNOTE
Antti Merilehto KEYNOTE

Tekoälyn matkaopas -kirjan kirjoittaja

Rainer Leminen
Rainer Leminen

Project Manager, SAP Fiori implementation, Konecranes

Hannele Järvistö

Metso

Jussi Hyvärinen

Head of IT Development, Altia

Boris Andree KEYNOTE
Boris Andree KEYNOTE

Director, Leonardo Machine Learning Customer Success, SAP

Esko Harjama

Director, Enterprise Architecture, Metso

Markus Katila

Director, F&A Development, Global Finance & Accounting, Kemira

Johanna Leskinen

Wärtsilä

HMD Global

Puhuja tarkentuu

Taneli Leppä

Customer Engineer, Google Cloud / CISSP, Google

Onko teillä case tai puhuja seminaariin?
Juha-Matti Heino
Juha-Matti Heino

CIO, Wihuri

Jarkko Moilanen
Jarkko Moilanen

APItalisti

Tuomas Mäkinen

Leader – Nordics, Baltics, AWS Enterprise

Tommi Keskitalo

Solution Sales, Datacenter & Azure, Microsoft

Tule kumppaniksi

Mitä on luvassa?

Yli 30 puhujaa! Huippupuhujien keynote-esitykset, asiakaspuheenvuorot ja case-esitykset kokoavat yhteen IT-päättäjät ja -osaajat ympäri Suomen tämän syksyn suurimpaan toiminnanohjaus-tapahtumaan!

Seminaarissa kysytään mitä hyötyä tekoälystä ja digitalisaatiosta on liiketominnalle? Ja mihin tekoälyä voi jo nyt oikeasti hyödyntää?

Kumppaninäyttelyssä, tietoiskuissa ja workshopeissa pääsee tutustumaan kovimpiin SAP-partereihin ja asiantuntijoihin.

Ohjelma

Seminaarin ohjelmarunko päivittyy tälle sivulle pian, kärsivällisyyttä kiitos.

Ohjelma alkaa 09:00 ja aamukahvia tarjoillaan 8:15 alkaen.

Iltatilaisuus alkaa n. klo 16:00.

Scandic Marina Congress Centerin toinen kerros on varattu Syysseminaarin käyttöön. Tutustu pohjakarttaan.

Kumppanit

SAP Finug kiittää kaikkia kumppaneita, jotka ovat olleet aktiivisesti mukana rakentamassa tilaisuutta.

SAP Finland
Liiketoimintaratkaisujen toimittaja SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja kehittämään liiketoimintaansa. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 345 000 asiakasta yli 130 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi.

sap.com/finland

Acando
Combining deep technical knowledge with an understanding of human behavior, we innovate, streamline and mobilize organizations to achieve sustainable change.

acando.fi

Atos
Atos is a global leader in digital services with 100,000 employees and 13,000 SAP® experts in 73 countries and an annual revenue of €13 billion. Atos supports companies in their digital transformation and helps them future-proof their business, providing the business insight and technical skills needed to exploit the potential of SAP® software to the max.

atos.net

CastorIT
CastorIT Oy on vuonna 2010 perustettu kasvava yritys, joka tarjoaa alallaan tunnustettuja SAP‐asiantuntijoita kehittämään ja ylläpitämään asiakkaiden prosesseja ja ratkaisuja. Tiimin koko kasvoi tämän vuoden elokuussa yli viiteenkymmeneen henkeen. CastorIT:lla työskentelee SAP-sovellusosaajia, teknisiä asiantuntijoita sekä Basis‐tiimi yhdessä käyttäjätuen kanssa, jotka tarjoavat järjestelmille 24/7 ‐tasoisen ylläpitopalvelun.

castor.fi

CGI
CGI on ensimmäisiä uuden sukupolven SAP-ratkaisujen toimittajia Suomessa ja edelläkävijä S/4HANA-teknologiassa sekä raportoinnissa ja analytiikassa. Ymmärryksemme uusista teknologioista yhdistettynä pitkään kokemukseen perinteisistä SAP-ratkaisuista mahdollistaa uusien innovaatioiden syntymisen ja luo tapoja kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa.

cgi.fi

DXC Technology
Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisiä teollistettuja IT-palveluita, jotka hyödyntävät robotiikkaa, automaatiota ja tekoälyä. Olemme IT-palvelujen pioneeri Suomessa jo vuodesta 1968. DXC:llä on 155 000 työntekijää yli 70 maassa, ja palvelemme noin 6 000 asiakasta. Meillä on yli 15000 SAP asiantuntijaa ja yli 500 SAP asiakasta.Olemme toimittaneet SAP-ratkaisuja yli 25 vuoden ajan.

dxc.technology

Fujitsu Finland
Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys ja yksi Suomen suurimmista sovelluspalveluiden toimittajista. Palveluksessamme on lähes tuhat sovellusosaajaa. Autamme asiakkaitamme saamaan täyden hyödyn irti SAP:in sovelluksiin ja teknologioihin tehdyistä investoinneistaan. Lopputuloksena on entistä tehokkaammin toimiva yritys, kasvanut ROI, nopeampi ratkaisun hyödyntäminen ja parempi liiketoiminta.

fujitsu.com/fi

Pasafin
Pasafin on luotettava kumppani henkilöstöhallinnon IT-ratkaisujen rakentaja, kehittäjä ja ylläpitäjä ja tarjoaa konsultointipalveluita johtavien henkilöstöhallinnon pilvituotteiden, kuten SAP SuccessFactors, PeopleDoc ja SAP HCM:n, osalta. Pasafin on SAP SuccessFactors SAP PartnerEdge Value Added Reseller (VAR) ja PeopleDoc Delivery Partner.

pasafin.fi

Qentinel
Qentinel on laatujohtamisen ja laadunvarmistuksen huipputalo. Yritys varmistaa digitaalisten investointien ja IT-järjestelmien tuottamaa hyötyä, varmistamalla hankkeiden ja muutoksen onnistumisen. Qentinel rakentaa skaalautuvia ja koneoppimista hyödyntäviä laatuautomaatiojärjestelmiä, luo varmuutta järjestelmien toimivuuteen ja asiakaskokemuksen johtamiseen. Yritys toimii suurten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten parissa.

qentinel.fi

Sofigate
Vuonna 2003 perustettu Sofigate on bisnesteknologian palvelujen pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä. Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille parhaat ihmiset, käytännöt ja työkalut digitalisaation johtamiseen. Sofigaten palveluksessa on yli 500 tietohallinnon johtamisen ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Iso-Britanniassa

www.sofigate.com

Solteq
Olemme pohjoismainen digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut toimija. Asiakkaillemme olemme kumppani, joka tietää miten digitaalinen murros käännetään voitoksi. Viidessä maassa työskentelevien yli 550 asiantuntijan voimin yrityksemme toteuttaa ratkaisuja pääosin Pohjoismaihin.

solteq.com

SUSE
SUSE-ratkaisut SAP-ympäristöön auttavat yrityksiä muuttamaan olemassa olevia infrastruktuurejaan lisäämällä ketteryyttä ja paremmin palvelemaan asiakkaitaan digitaalisessa taloudessa.
SUSE:n ja SAP:n liittouma ulottuu lähes kahden vuosikymmenen yhteistyöhön ja innovaatioon. SUSE Linux Enterprise Server oli SAP HANA:n ensimmäinen käyttöjärjestelmä ja on edelleen SAP:n S/4HANA-alustan viitekehitysympäristö.

suse.com

SAP Quality Awards

SAP Quality Awards 2018 -palkinnot jaetaan kolmessa eri kategoriassa:

  1. Business Transformation
  2. Fast Delivery
  3. Innovation

Vuonna 2017 suomalaiset olivat upeasti edustettuna Nordic and Baltic countries -sarjassa.

Tarinasi?

Haluatko yrityksesi tarinan tähän?

Haaga-Helia

Haaga-Helian opiskelijat ovat luomassa sinulle parempaa seminaarielämystä tänäkin vuonna.

Tervetuloa mukaan!

Syysseminaari on kaikille avoin tapahtuma, johon Finug-jäsenet pääsevät jäsenhintaan. Tarkemmin jäsenyydestä täällä.

Sijainti

Scandic Marina Congress Center

Katajanokanlaituri 6

00160 HelsinkiKysyttävää?

Mikäli sinulla herää kysyttävää seminaarin puhujiin, kumppaninäyttelyyn, sponsorointiin, sijaintiin tai muuhun liittyen, niin voit ottaa meihin kätevästi yhteyttä oheisella lomakkeella.