SAP Finug Golf Tournament 2020 pelattiin poikkeusolojen keskellä. Vuosisadan vaikein pandemia ja vuosikymmenen kovimmaksi povattu myrsky eivät paljon golfaajien leukoja lotkauttanut – Tulokset parhaimpia pitkiin aikoihin!

 

Mikäli twiitti ei lataudu, klikkaa tästä.

SAP Finug Golf on ollut jo pitkään perinteikäs tapahtuma, ja tovin koko tapahtuman jatkuminen poikkeusolojen keskellä oli vaakalaudalla. Loppujen lopulla vuosittain golfkilpailu saatiin junailtua syksylle, ja finugilaiset kerkesivät hioa lyöntitaitojaan koko pitkän ja hartaan Suomen kesän. Tulokset olivat myös huhujen mukaan parhaimmat miesmuistiin! Kuka oli päivän paras ja oliko Gumbölen rata Aila-myrskyn jälkeen missä kunnossa?

Gumböle Golf ja huikea kierros 

  1. syyskuuta on jopa suomalaisittain suhteellisen myöhäinen aika golfkilpailuille, mutta kierros saatiin hienosti pelattua. Juuri päivää ennen kisoja koko Suomessa riehasi “vuosikymmenen myrskyksikin” tituleerattu Aila-myrsky, mutta Gumböle Golf oli silti olosuhteisiin nähden erinomaisessa kunnossa. Nurmi oli vehreää, ja vettä oli vain yhdellä väylällä hiukan häiritsemässä pelaajia. Joku saattoi myös huomata, että muutaman bunkkerin pohjalla oli pari pisaraa vettä, mutta eihän golfissa olekaan tarkoitus pelata itseään hiekkaan…?

Kenttä palveli siis finugilaisia erinomaisesti. Päivän spesiaalina kahdelle väylälle oli järjestetty erikoiskilpailut. “Lippua lähimmäksi” ja “pisin draivi” olivat kisojen nimet, ja kisailu osallistujien kesken oli kovaa. Lippua lähimmäksi -kisan väylällä seitsemän voitti Jarno Eironen, ja päivän pisimmän lyönnin väylällä yhdeksän täräytti Toni Rannikko. 

 

Mikäli twiitti ei lataudu, klikkaa tästä.

Päivän parhaat & golfkisan tulokset 

SAP Finug Golf Tournament 2020 kisoissa pelattiin pistebogey-järjestelmällä. Jokaiselle golfia pelaavalle tutussa järjestelmässä pelaajan tasoitus ja lyöntien määrä ratkaisevat. Pitkin päivää nähtiin hienoja suorituksia, ja yleisesti ottaen voidaan todeta, että kokonaisuutena näin tasokkaita kisoja ei SAP Finugissa ole vielä koskaan järjestetty. Lieko myöhäisellä kisojen ajankohdalla ja pitkällä harjoitusjaksolla asian kanssa mitään tekemistä. 

Kisoissa kultapodiumille tiukalla 42 pisteen tuloksella itsensä kiri Jarno Eironen! Jarnon tulos oli jopa neljä pistettä hopealle tullutta Ville Mannista edellä. Pronssisija jaettiin kristillisen tasapuolisesti Toni Rannikon, Antti Tapolan ja Reinikaisen Jeren kesken. Pronssisija lohkesi tällä kertaa kisoista 37 pisteen tuloksella. 

SAP Finug kiittää kaikkia tapahtumaan osallistujia, ja onnittelee voittajia!