Perinteikäs SAP Finugin golfturnaus järjestettiin jo ties monetta kertaa, ja tällä kertaa pelipaikaksi oli valikoitunut monelle täysin uusi lokaatio: Vantaan Keimola. Täysi 18-väylän kierros Saras kentällä oli monelle ensimmäinen kosketus Keimolaan, ja ainakin pikapalautteen perusteella kenttä hurmasti monet paikan päälle saapuneet. 

Ensimmäistä kertaa loppuun myydyksi buukattu golfturnaus pelattiin täydellä 54 pelaajan vahvuudella. Eli koko kenttä, jokaista väylää myöten, täyteen joukkueita ja yhteislähdöllä liikkelle tasan 9.30! Ennen yhteislähtöä saatiin tosin onneksi herkutella Keimolan klubin aamupalasta ja hyvästä seurasta. Puitteet olivat mitä huikeimmat! 

Huippusuorituksia ja onnistumisia

Peräti kuusi joukkuetta pelasi alle ihannetuloksen Saraksessa, ja onnistumisia nähtiin miltein kaikissa joukkueissa. Kisat pelattiin Best Ball joukkueformaatissa, ja kahden parhaan pelaajan tulos laskettiin lopputulokseen väyläkohtaisesti. Eli vaikka yksi pelureista olisikin epäonnistunut, niin lopputulos saattoi silti yltää kohtalaiseksi. 

Täyden kierroksen jälkeen mestareiksi hurjalla –12 pariin (84 pistettä) tuloksella rynnisti Team Kykkänen. Ari-Matti, Tatu ja Janne tikkasivat paaria ja birdietä (ja pari bogia!) tasaiseen tahtiin ja sillä lohkesi selvä mestaruus näistä kisoista. Hopealle sijoittui Team Castren (Heikki, Amanda, Jouni) kunnioitettavalla –9 pariin (81 pistettä) tuloksella, ja pronssia lunasti Team Ratia (Erno, Kristian, Mikko) tuloksella –4 pariin (76 pistettä). 

Erikoiskilpailuja pelattiin kaksi. Reiällä 11 tavoiteltiin lähimmäksi lippua avauksesta ja väylällä 8 lyöntiin sitten raakaa pituutta. Lähemmäksi lippua (194cm) pääsi Luukas Raatikainen ja päivän pisimmän avauksen kuittannut tunnistaa itsensä varmasti (toimituksen huomautus: voittajan nimi unohtui kirjata historiankirjoihin). Onnittelut kaikille voittajille! Tuloskaulukko kokonaisuudessaan tämän linkin takana. 

Kultaa voittanut Team Kykkänen (Ari-Matti Purhonen, Tatu Kykkänen, Janne Sjögren) ja tapahtumaisäntä Heikki Castrén

Kierroksen aikana pelureita palveli itse oikeutetusti SAP Finugin hallituksen puheenjohtaja Kari Halmela jälkikasvunsa kera golfautollaan sukkuloiden. Juomatoimitukset ja tilannekatsaukset muilta joukkueita saapuivat yhtä luotettavasti kuin saksalainen junaverkosto, ja pelaajat kiittelivät suuresti tätäkin palvelua. 

Itse kierroksen jälkeen Keimolan klubissa oli vielä tarjolla grilliruokaa ja palkintojen jakoa. Voittaneita joukkeuita ja pelureita muistettiin tuotepalkinnoille ja raivokkailla aploodeilla. 

SAP Finugin golfkisat ovat perinteisesti avanneet kesäkauden virallisesti, ja nyt onkin vielä hyvä hetki ennen lomille lähtöä merkata kalenteriin syksyn SAP Finug tapahtumia. Tapahtumat sivultamme on hyvä kurkata kalenteria, ja laittaa muistutukset jääkaapin oveen ajankohtaisista asioista. 

SAP Finug kiittää pelureita osallistumisesta ja toivottaa hyvää kesää kaikille!