SAP Finug on perinteisesti polkaissut tulevan vuoden käyntiin pikkujouluilla, ja tänä vuonna perinteistä ei poikettu. Railakas Kickoff 2023 järjestettiin tällä kertaa Ravintola Sipulissa, ja tupa oli täynnä! 

SAP Finugin toiminnanjohtaja Aleksi Rustholkarhu aloitti tapahtuman hieman viiden jälkeen ja heti kärkeen päästiin juhlimaan uusia ennätyksiä niin positiivisten palautteiden, osallistujamäärien ja toiminnan kasvun suhteen. Vuosi 2022 oli siis erinomainen kaikilla mittareilla! 

Muistutuksena käytiin vielä läpi tulevan vuoden tapahtumakavalkaadia. Muun muassa ERP SIM SM-kisat, sekä merelliset teemat mainittiin sillä FINUG aikoo palata takaisin risteilyjen tuntuun!  

Ravintola Sipuli toimi illan juhlan näyttämönä. Joulutunnelmaan kuuluen tarjolla oli erittäin runsas ja kattava jouluruokakattaus. Blinikorneria, joulumakkaraa, jälkiruokapöytää ja vaikka mitä! Buffet ja viinitarjoilu päästiin korkkaamaan auki alkukuoharien jälkeen kuuden maissa, ja viimeistään siinä kohtia yleisön keskuudesta kuuluva puheensorina nousi pykälän ylöspäin.  

Illan ensimmäinen esiintyjä oli mentaalista akrobatiaa ja yleisön ajastusten lukemista harrastava Pete Poskiparta. Narut, solmut, pelikortit, kirjat, setelit ja koko Peten repertuaari oli sen verran ajatuksia haastava että pikkujouluväki oli hoomoilasena koko shown ajan. Ei ollut yksi eikä kaksikaan illan vieraista jotka jäivät rapsuttelemaan päätään, että kuinka voi olla mahdollista lukea ihmisten mieliä näin avoimesti. Mentalisti osasi hommansa ja esityksen jälkeen päästiin jatkamaan ajatusten nollaamista musiikin ja anniskelun tahdissa. 

Tapani Kangas pääsi viihdyttämään vielä yleisöä musisoinnillaan. Railakas puheensorina sekä mies kitaransa kangas on jotain mitä juhlakansa on odottanut, ja ensikäden kommenttien perusteella sitä saatiin mitä tilattiin. Muutamat vieraat laittoivat jopa jalalla koreasti ennen valomerkkiä ja jatkoille siirtymistä. 

SAP Finug kiittää taas kerran osallistujia! Nämä tapahtumat eivät olisi mitään ilman osallistuvaa, minglaavaa ja hienoa yleisöään. Kaikki 70 osallistujaa saivat tämänkin kickoffin tuntumaan juhlalta. 

Seuraavat SAP Finugin tapahtumat jotka suosittelemme laittamaan kalenteriin ovat ERP Sim SM-kisat 25.4.2023  ja #RACE2027-seminaari 25.5.2023. Hyvää joulun aikaa kaikille!