Kick-Off 14.11.2019

Tuleva vuosi 2020 potkaistiin käytiin Suomen SAP-käyttäjien kesken ravintola Löylyssä 14.11.2019. Paikkaa voisi kutsua jo perinteikkääksi, sillä kerran aikaisemminkin Finug on viettänyt Kick-Off -juhlia uunituoreessa Löylyssä. Tällä kertaa vieraat toivotettiin tervetulleeksi marraskuisen torstain alkuiltana ja tervetuliasimaljana tarjottiin talon kuuma punaviiniglögi. SAP-osaajien lisäksi juhlimassa oli tilaisuutta tukeneiden kumppanien edustajia ja ravintolan kapasiteetti täytettiin yhdessä SAP-hengessä.

Finug tapahtumissa tapaa usein nähdä, kuinka vanhat kollegat, ystävät ja tutut tapaavat toisiaan. Jälleennäkemisen iloa oli todistettavissa tälläkin kertaa vieraiden saapuessa juhlapaikalle. Glögien jälkeen SAP Finug hallituksen puheenjohtaja Heikki Castrén avasi tilaisuuden ja toivotti kaikki tervetulleiksi. Juhlapuheen jälkeen tilaisuuden kumppanit esittäytyivät ja kertoivat vapaamuotoisesti osaamisestaan. Alkuillan virallinen ohjelma pidettiin tiiviinä ja rentona, jonka jälkeen ehti hyvin vaihtaa kuulumiset uusien ja vanhojen tuttujen kesken.

Illan musiikista vastasi retrodiskon kuningas, legendaarinen tiskijukka DJ Vesku. Hänellä on rautainen yli 33 vuoden ammattitaito levyjen soittamisesta. Soundi saatiin juhlioiden kuultavaksi miksaamisen johdosta aidoilta cd-levyiltä digidigin tai Spotifyn sijaan. Tanssilattialle syntyi liikettä retroklassikkojen johdattelemana ja eikä DJ jättänyt kylmäksi biisitoiveiden esittäjiä.

Löyly ei olisi Löyly ilman löylyjä. Juhlaväki sai saunat yksityiskäyttöön ja pääsi hikoilemaan Löylyn kolmeen eri saunaa. Raikas Hernesaarenrannan merivesi vilvoitti myös useaa uimaria, jotka eivät keskimäärin kovin pitkään viileässä merivedessä viihtyneet. Joukosta kuitenkin löytyi avantouimareita, jotka kaipasivat uimapaikalle jääreunusta. Saunan puolen takkahuoneessa puheensorina oli keskeytyksetöntä. Tasapainoisen nesteytyksen kuumiin löylyihin varmistivat saunapuolen baaritiski sekä välivesipiste. Osalle kerta oli ensimmäinen Löylyn saunoissa eikä kokemuksen perusteella jääne viimeiseksi.

Kick-Off-juhlien kumppaneina edustivat seuraavat yritykset:

Fujitsu Finland, CGI, Deloitte, Lenovo, Tietokeskus, Qentinel, Sofigate, Basis Consulting, CastoriIT ja Bilot.

SAP Finug kiittää lämpimästi osallistujia, kumppaneita, DJ:tä, saunojia ja Löylyä. Toivottavasti saitte uusia ideoita sekä verkostoja ja nautitte juhlista. Finug hallitus toivottaa upeaa vuoden vaihdetta ja kutsuu kaikki tekemään yhdessä onnistunutta tulevaa vuotta 2020!

Löyly Helsinki