#RACE2027-seminaari 25.5.2023

Toukokuun 25. päivänä Helsingin Pörssitalolla järjestettiin SAP Finnish User Group ry:n (SAP Finug) odotettu vuosittainen seminaari, #RACE2027-seminaari. Tapahtumaan kokoontui SAP-asiantuntijoita, IT-osaajia ja SAP-ekosysteemin käyttäjiä ympäri Suomen. Seminaari tarjosi päivän mittaisen intensiivisen ohjelman, joka sisälsi mielenkiintoisia puheenvuoroja ja mahdollisuuden verkostoitua alan huippuammattilaisten kanssa. Seminaarin juonsi Antti Merilehto ja päivän viimeisenä keynote-puhujana lavalle nousi Henri ”Henkka” Hyppönen.

Yhtenä päivän teemana oli tekoäly, joka osuikin sopivasti, sillä SAP oli juuri julkistanut Orlandossa järjestetyssä SAP Sapphire -tapahtumassa innovaatioita ja kumppanuuksia, jotka siivittävät asiakkaiden liiketoimintaa eteenpäin ja luovat luottamusta epävarmassa taloustilanteessa. ”Sapphire 2023: SAP:n visio tukee asiakkaiden liiketoimintaa tekoälyn aikakaudella” – Lue lisää..

Päivän aikana seminaarissa kuultiin kiehtovia puhujia, jotka jakoivat ajatuksiaan ja näkemyksiään SAP-järjestelmien kehityksestä ja tulevaisuudesta. Tapahtumasivulta löytyy tarkempi ohjelma ja listaus puhujista, jotka toivat tapahtumaan runsaasti asiantuntemusta ja inspiraatiota osallistujille. Puheenvuorojen kautta seminaari tarjosi syvällistä tietoa SAP:n nykytilasta ja tulevista suuntauksista, tarjoten samalla tilaisuuden osallistujille jakaa omia kokemuksiaan ja oppia uutta alan parhailta.

Seminaarin päivän aikana SAP Finug twiittaili nostoja ja näkemyksiä jokaisesta puheenvuorosta. Alla on muutamia twiittejä, jotka tiivistävät päivän keskeisiä antia:

Seminaaripäivä oli jälleen menestyksekäs ja siitä on kiittäminen innostuneiden osallistujien, yhteistyökumppaneiden ja tietysti puhujien. SAP Finug haluaa välittää lämpimät kiitokset kaikille, jotka olivat mukana tekemässä #RACE2027-seminaarista ainutlaatuista tapahtumaa.

Finug haluaa myös muistuttaa kaikkia kiinnostuneita, että tapahtumakalenterissa löytyy säännöllisesti erilaisia SAP-aiheisia tapahtumia, joissa pääsee syventymään SAP-ekosysteemiin ja oppimaan uutta. Seuraavat tapahtumat ja seminaarit odottavat jo kulman takana, joten pysy kuulolla ja tule mukaan kasvavaan SAP Finug -yhteisöön!

Kiitos vielä kerran kaikille #RACE2027-seminaariin osallistuneille. Yhdessä olemme luoneet arvokkaan ja innostavan tapahtuman, joka vahvistaa SAP-osaamista Suomessa. Nähdään seuraavassa SAP Finug -tapahtumassa!

RACE2027 kumppanit 2023
#RACE2027-seminaari 25.5.2023 Pörssitalo