Tällaisista juhlista olikin jo pitkä aika” ja “Sattuipa tämä hyvään kohtaan” kuultiin monen 2022 Kickoffin osallistujan suusta marraskuun viimeisenä päivänä Bio Rexin koreasti katetussa juhlapöydässä. Perinteinen tulevan vuoden avaus eli tuttavallisemmin “Kickoff” järjestettiin koronasta johtuvan vuoden tauon jälkeen taas isolla poppoolla. Viimeksi juhlittiin vuonna 2019 ja Finugilaiset olivatkin jo odottaneet pikkujoulutunnelmaa selvästi jo jonkin aikaa! 

Tapahtuman päänäyttämönä toimi Helsingin ytimessä sijaitseva historiallinen Bio Rexin miljöö. Vanha elokuvateatteri oli mitä sopivin paikka käydä jo nyt katsastamassa juhlimisen merkeissä, sillä ensi kevään #RACE-seminaari järjestetään kyseisissä tiloissa. Kickoffin yleistä tunnelmaa arvioiden voitaneen todeta, että tilat ovat mitä parhaimmat SAP Finugin tapahtumien järjestämistä varten! 

Vähän parempaa kattausta ja musisointia 

Illan vieraita hemmoteltiin Bio Rexin keittiöväen toimesta mitä parhaimmalla kauttauksella! Jo pelkät alkuruoat veivät kielen monelta mennessään. Viimeistään pääruoan kohdalla kaikille kävi selväksi, että tänään nautitaan todella kattavasta ja maukkaasta illallisesta. Ankkaa maukkaassa kastikkeessa, porovoileipäkakkua sekä kakkuvalikoima saivat monen vatsan pinkeäksi illan mittaan.  

Kirsikkana kakun päällä oli tietenkin baaritiskin viinivalikoima oluineen päivineen. Juhlatunnelma toki aloitettiin heti viiden maissa alkumaljalla joka oli tällä kertaa proseccoa! 

Tuttuja naamoja ja uusia tuttavuuksia  

Monet illan vieraista olivat jo pitkältä ajalta tuttuja SAP Finugin tapahtumien kävijöitä, mutta oli mukava huomata, että tapahtumaan oli löytänyt mukaan myös ensikertalaisia! Kickoffit ovat perinteisesti olleet hieman keveämpiä tapahtumia muihin Finugin spektaakkeleihin verrattuna, joten tämä oli varmasti ensimmäistä kertaa mukana olleille erinomainen sauma tutustua yhdistyksen toimintaan. Jo harjaantuneemmat Finugilaiset ottivatkin kaikki vierailijat avoimin sylin mukaan kickoffiin. 

Alla olevasta kuvagalleriasta voit saada hieman mielikuvaa millaisesta ilmapiiristä tapahtumassa oli kyse! 

Illan menoa vauhditti vielä livemusiikkillansa Mark Tuomela Duo sekä taikuri Markus Tervon show! Tästäkään kickoffista ei siis puuttunut illan spesiaaliesitystä! Livemusiikin ja taikashown haihduttua ilta saattoi jatkua vielä piiitkälle yöhön, mutta kaikkea ei voi tähänkään blogiin kirjoittaa! 

Kiitoksia kaikille tapahtumaan osallistujille! Oli hienoa nähdä SAP Finugilaisia livenä pitkästä aikaa näin hyvässä hengessä mukana! Nyt kun Bio Rex on koeajettu, niin ei muuta kuin #RACE-seminaaria odottelemaan!