Viime vuonna kirjoitimme, että SAP Finugin perinteisen golfkilpailun tulokset olivat historiallisen kovia, ja tänä vuonna historiaa kirjoitettiin uusiksi vielä sitäkin kovemmilla tuloksilla! Tänä vuonna golffarit saivat onneksi nauttia erinomaisesta kelistä ja sitäkin paremmista viheriöistä, joko josko tämä olisi vaikuttanut tulokseen positiivisesti? Tilaisuus oli ensimmäinen pitkästä aikaa SAP Finugin fyysisesti järjestämä tapahtuma, ja osallistujat nauttivat tästä mahdollisuudesta täysin rinnoin! 

Mikääli tweetti ei latautu, klikkaa tästä nähdäksesi kuva.

Gumböle Golf tarjosi pelaajille taas kerran erinomaiset puitteet golfkilpailuja varten. Viime aikainen sateen ja auringon vuorottelu oli tuonut kentillä jo hekumallisen hyvät olosuhteet. Täysi 18-väyläinen kierros vauhditti pelaajat kovaan tuloskuntoon, vaikka harva pelaajista oli kerennyt vielä verytellä taitojaan vastaamaan taas tasoitustaan pitkän pandemiatalven jälkeen. 

Päivän aika kierros Gumbölessä pelattiin pisteybogey pelillä, ja jokaisella väylällä 3-hengen joukkueesta kaksi parasta suoritusta laskettiin lopulliseen tulokseen. Mukana kisoissa oli mukana yhteensä kymmenen joukkuetta, ja huippusuorituksia nähtiin monelta joukkueelta päivän mittaan.  

Mukana kierroksella oli myös kaksi spesiaaliväylää, joista toisella otettiin lyöntipituudesta ja toisella taas katsottiin kuka pääsee avauksella lähimmäksi lippua. Päivän pisimmästä draivista vastasi tällä kertaa Tommi Ristola 230m mittaisella väyläavauksella, ja parhaiten tarkkuusväylällä onnistunut pelaaja oli Rover Wölker. Onnittelut molemmille hienoista lyönneistä! 

Itse turnauksen tulokset olivat todella kovatasoisia tänä vuonna. Moni pelaaja liikkua 40 pisteen tuloksen tuntumassa, ja voittajajoukkueesta löytyikin pelkästään yli 30 pisteen tuloksia. Anssi Hakkarainen, Kari Hautala ja Anneli Nyman vastasivatkin päivän parhaasta yhteistuloksesta 89! Vain yhden pisteen päähän jäivät hopealle Kari Pietiläinen, Niklas Laine ja Pekka Hötti 88 tuloksellaan. Pronssia kuittasivat Teemu Jokinen, Tiia Kokko sekä Janne Rita myös kunnioitettavalla 83 pisteen saldolla. Tulokset kokonaisuudessaan alla olevassa taulukossa joukkue- ja pelaajakohtaisesti. 

 1.  –  89
1. Anssi Hakkarainen   Kurk   39                  
2. Kari Hautala        TaG    34                  
3. Anneli Nyman        StLG   30                  
 2. –  88
1. Kari Pietiläinen    NG     41                  
2. Niklas Laine        ReG    37                  
3. Pekka Hötti         GG     27                  
 3. – 83
1. Teemu Jokinen       Master 36                  
2. Tiia Kokko          TaG    33                  
3. Janne Rita          HGK    31                  
 4. – 81
 1. Kristian Rantakoski TaG    37                  
2. Tommi Ristola       VGC    35                  
3. Esa Kauppi          NRG    26                  
 5. – 80
1. Heikki Castrén      ERG    36                  
2. Joanna Luukkonen    GT     33                  
3. Aleksi Lehmus       GGT    33                  
 6. – 74
1. Mikko Vepsäläinen   NRG    32                  
2. Tommi Närvänen      HaG    30                  
3. Jere Reinikainen    ViGS   28                  
 7. – 72
1. Robert Wölker       KJKG   33                  
2. Pekka Onttonen      StLG   31                  
3. Kari Nummenpalo     Kurk   27                  
 8. – 66
1. Harri Härkönen      PGH    29                  
 2. Luukas Raatikainen  HIFK   22                  
3. Kirsi Parviainen    PaG    21                  
 9. – 66
1. Heli Hoikkala       HaG    30                  
2. Arto Mikkonen       NGK    25                  
3. Sami Mäki-Petäys    PGH    21                  
10. – 55
1. Minna Reiman        AlGo   29                  
2. Jouni Korpiranta    HiGM   25      
3. Vesa-Pekka Leppänen OGK    24       

SAP Finug kiittää kaikkia antoisaan golfpäivään osallistuneita pelaajia! Oli hienoa nähdä taas pitkästä aikaa ihan kasvokkain perinteikkään golfkilpailun muodossa. 

Vaikka kesä ja varsinkin lomakausi on alkamaisillaan, niin SAP Finugin tapahtumakalenterissa riittää aktiviteettia jokaiseen lähtöön. Myös ensi syksyn isot tapahtumat kuten Syysseminaari ja 2022 Kickoff kannattaa laittaa korvan taakse muistiin, ja pääsemme toivottavasti nauttimaan ihan fyysisistä tapahtumista pitkän tauon jälkeen.